Paturi supraetajate

Pat supraetajat

Patul supraetajat este deosebit de popular printre copii și în multe camere pentru copii îl putem găsi și astăzi. Aranjarea înălțimii de dormit va face posibilă utilizarea spațiului inferior în astfel de scopuri, pentru care altfel ar fi dificil să găsești un loc în cameră.

Pentru mai mulți copii și un singur copil

O cameră și mai mulți copii? Paturile supraetajate vor fi probabil o necesitate. Dar nu trebuie să fie doar un pat supraetajat clasic. Forma patului supraetajat este imaginativa si se incadreaza perfect in interiorul modern. Vă vor încânta cu soluții practice, materiale de calitate și design frumos. Avantajul unui pat supraetajat poate fi folosit chiar si pentru un copil. Principala este economisirea de spațiu într-o cameră mică, când o mulțime de lucruri în plus pot încăpea pe suprafața patului de pe podea.

Nu numai pentru copii…

Pardoseala de dormit este, de asemenea, potrivită pentru adulți. El poate umfla literalmente o garsonieră și își poate folosi spațiul la maximum. Acestea sunt paturi înalte cu utilizarea spațiului de sub pat. Un set de canapele, un birou, o comodă, un fotoliu…

pot fi amplasate aici

Tavanele mai înalte reprezintă un avantaj

Paturile supraetajate oferă copiilor nu doar somn, ci și spațiu pentru distracție, desigur că trebuie avută grijă de siguranța lor. Mobilierul de podea este cel mai potrivit pentru apartamentele cu tavane mai înalte. Aerul din partea de sus expiră mai repede, nu curge la fel de mult și este mai cald.

Numai copiii mai mari ar trebui să doarmă la etajul superior al patului supraetajat, care se descurcă bine cu urcarea scării sau urcarea treptelor. Unele paturi au un tobogan în jos, pentru majoritatea trebuie să cobori din nou pe scară. Puteți găsi paturi care îndeplinesc funcția a mai mult de două paturi. Acestea sunt potrivite pentru mai mulți copii într-o cameră sau servesc drept locuri de dormit pentru vizitatori.

Atenție la o saltea de calitate

Un pat înalt poate fi nu numai din lemn, ci și metal. Ca și în cazul tuturor celorlalte paturi, cadrul patului joacă un rol cheie și aici, împreună cu salteaua. Paturile supraetajate trebuie să respecte diverse standarde, care includ distanța dintre suprafețele de dormit, lățimea intrării în scară și înălțimea barierei fixe.

Somn, jocuri și spațiu de stocare

Paturile supraetajate pentru copii includ adesea un loc pentru jocuri și spații de depozitare. Acestea combină scopul de a dormi și de a se juca într-unul singur, economisesc spațiu și au diverse gadget-uri. Copiii vor primi modele mai colorate și detalii imaginative. Puteți obține, de exemplu, paturi sub formă de autobuz și de casă. Unele paturi sunt potrivite exclusiv pentru fete sau băieți, altele sunt mai universale.

Tendințe ale soluțiilor

Cea mai modernă soluție plasează paturile unul sub celălalt în forma literei L, astfel încât al doilea dormitor să aibă un spațiu deschis deasupra capului, nu patul de sus. Seturile de mobilier cu paturi glisante și mobilierul pe roți sunt la modă și variate.

Problemele legate de spațiu pot fi rezolvate și printr-un pat înălțat, nu cu un pat supraetajat. Acest lucru va oferi suficient spațiu de depozitare, de exemplu pentru cărți și haine.