Pat cu lada depozitare

Pat cu spațiu de depozitare

Nu ai destule dulapuri pentru lucrurile tale? Soluția poate fi un pat cu spațiu de depozitare, care asigură atât un somn plăcut, cât și suficient spațiu.

Practic pentru un apartament mai mic

Paturile cu spațiu de depozitare sunt o piesă practică pentru casă. Mai ales în cazul unui mai mic apartament. Depozităm pături, cearșafuri și lucruri de sezon în ele, cum ar fi haine, jucării, cărți și multe altele. Pe scurt, ceea ce nu avem nevoie în fiecare zi.

Acces în interior

Alegerea unui pat cu spațiu de depozitare este puțin mai dificilă, deoarece trebuie să rezolvăm problema accesului în interior. Depinde de locul din jurul patului și de preferințele noastre personale. Cele două variante de bază sunt accesul folosind o grilă cu balamale și sertare extraabile. Cineva alege o cutie de depozitare care nu este o parte directă a patului. Cutiile de depozitare și sertarele pot fi scoase fie din capul patului, fie din lateral.

Asigurați ventilația

Trebuie să ne dăm seama că aerisirea patului va avea de suferit prin încorporarea spațiului de depozitare. Experții recomandă un pat cu picioare, sub care curge aerul. Dar dacă nu există altă cale, trebuie să alegem un mandat cu spațiu de depozitare sub pat pentru a folosi fiecare centimetru de spațiu. Acest lucru se aplică tuturor tipurilor posibile de paturi: din lemn masiv, laminat, metal și tapițate. În ciuda spațiului de depozitare, paturile moderne au ventilație cât mai mult posibil. Accesul la acesta este de obicei ușor.

Paturile cu spațiu de depozitare sunt disponibile pentru adulți și copii, sub formă de pat de o persoană, pat supraetajat și pat dublu. Cele mai multe paturi tapițate au spațiu de depozitare integrat în mod natural.